Samer Al-Aidi Tandarts

Ik ben Samer Al-Aidi, mijn patiënten beschrijven mij altijd als een zeer vriendelijke tandarts met gevoel voor humor. Ik heb een uitgesproken affiniteit voor complexe wortelkanaalbehandelingen.

Ik heb mij de afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd in de Endodontologie en heb hiervoor de afgelopen jaren meerdere cursussen gevolgd waaronder een 2 jaar durende intensieve bijscholingscursus bij de Universiteit ACTA te Amsterdam. Tevens beschik ik over een diploma "CBCT in de Endodontologie".

Bijscholing / Cursussen:


Bij mij kunt ook terecht voor een complexe wortelkanaalbehandeling indien u geen patiënt bent van ons. Heeft u een verwijsbrief voor de endodontoloog van uw tandarts? Dan kunt u een afspraak maken voor intake en beoordeling, indien ik u alsnog moet doorverwijzen naar een Endodontoloog dan hoeft u de intake niet te betalen. Mocht u zich naar aanleiding van uw behandeling bij ons willen inschrijven als patiënt dan hanteren wij een wachttijd van 1jr, dit doen wij uit collegialiteit (geldt enkel als u naar ons verwezen bent).

De gebruikte codes en bijbehorende kosten voor een intakegesprek kunnen zijn:

E02  43,21 euro

X10 x 2  34,56 euro

De kosten voor een intake zijn dus maximaal 77,77 euro, en worden verrekend bij eventuele aanvang van de behandeling.

Vraag consult aan

Terug