Tandartsbehandelingen

De tandartsen van Tandheelkundig Centrum de Leyens voeren behandelingen uit bij angstige patiënten, ouderen, volwassenen en kinderen. Naast de periodieke controles en standaard behandelingen zijn onze tandartsen gespecialiseerd in verschillende behandelingen. Ook werken wij met verschillende specialisten samen, zodat u bij ons verzekerd bent van de beste tandheelkundige zorg.

Eerste consult

Na uw inschrijving nodigen wij u ter kennismaking uit voor een eerste consult bij onze tandartspraktijk. Tijdens dit consult maakt u kennis met de tandarts en controleren wij uw mond en gebit. Ook zal de tandarts een behandelplan maken op basis van uw wensen en gebit.

Lees meer >

Algemene tandheelkunde

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen en het aanbrengen van vullingen. Wanneer u last heeft van gevoelige tanden en kiezen, is het belangrijk dat u contact opneemt met de tandarts. Wij behandelen het gaatje of de ontsteking, zodat u geen pijn meer heeft.

Lees meer >

Esthetische tandheelkunde

Voor rechte tanden, een natuurlijke witte lach en een gebit als nieuw kunt u bij ons terecht voor esthetische behandelingen. Met deze cosmetische behandelingen zorgt de tandarts voor tanden in een natuurlijke vorm, in de juiste stand en op de perfecte lengte. Voor een mooi en natuurlijk gebit.

Lees meer >

Kroon- en brugwerk

Een kroon of brug is nodig bij onvoldoende grip voor een vulling, om de breuk van een tand of kies te voorkomen bij een grote vulling of wortelkanaalbehandeling, om een ontbrekende tand weer aan te vullen of om esthetische redenen.

Lees meer >

Prothetiek

Om ontbrekende tanden of kiezen te vervangen, plaatsen wij protheses. Een gebitsprothese is uitneembaar en kan meerdere ontbrekende tanden vervangen. Wij werken hiervoor samen met Nela Ramirez en Hidde Reitsma van Dentalmind Tandtechniek.

Lees meer >

Implantologie

Een implantaat wordt in de kaak geplaatst om de wortel van een tand of kies te vervangen. Onze tandartsen plaatsen hierop brug, kroon of prothese, om alle verloren elementen te vervangen.

Lees meer >

Angsttandarts

Onze tandartsen hebben begrip voor uw angst. Ze hebben veel ervaring en affiniteit met angstige patiënten. U krijgt duidelijke uitleg over de behandeling, er heerst een ontspannen sfeer en er is ruimere tijd per behandeling.

Lees meer >

Kindertandheelkunde

Een goede mondverzorging is voor kinderen erg belangrijk. Kinderen lopen vanaf hun eerste melktand het risico op gaatjes. Onze tandartsen leggen bij uw kinderen graag de basis voor een goed gebit met behulp van het ‘Gewoon Gaaf’ programma. Dit is een cariëspreventiemethode van het Ivoren Kruis.

Lees meer >

Mondhygiënist

U kunt bij ons ook terecht voor mondhygiëne en tandvleesbehandelingen. Onze mondhygiënist behandelt aandoeningen als tandvleesontsteking en kaakbot ontsteking. Ook verwijderen we tandsteen, polijsten we gebitten en geven we instructies voor het onderhouden van uw gebit.

Lees meer >

Orthodontie

Onze tandartsen maken gebruik van de nieuwste generatie onzichtbare beugels. Met de onzichtbare beugel van Invisalign krijgt u een mooi recht gebit, zonder dat het anderen opvalt dat u een beugel draagt. Zowel bestaande als nieuwe patiënten kunnen voor orthodontie bij ons terecht.

Lees meer >

Samenwerkingen

Voor een aantal van onze tandartsbehandelingen werken wij nauw samen met enkele specialisten. Dit doen wij om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Specialisten met wie wij samenwerken zijn:

Terug

Adres

Tandheelkundig Centrum de Leyens
Kaagkade 57
2725 AA Zoetermeer
Routebeschrijving

Afspraak maken

Telefoon:079-3413939

Openingstijden

Maandag t/m donderdag tussen
08:00-12:30
13:30-16:30

Vrijdag
08:00-15:00