Huisregels

Wij verzoeken u vriendelijk om de huisregels door te nemen, dit zodat misverstanden kunnen worden voorkomen en wij u de beste zorg en service kunnen bieden.

 • Informatie over vergoedingen vindt u bij uw zorgverzekeraar, het vergelijken van verzekeringen en andere nuttige of belangrijke informatie vindt u op allesoverhetgebit.nl.
 • Het kan gebeuren dat u een afspraak moet afzeggen. Dit is kosteloos indien u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch doet. Wij hebben dan de gelegenheid om nieuwe afspraken in te plannen.
 • Uw tandarts en zijn assistent werken op afspraak en reserveren tijd voor u. Indien u uw afspraak niet tijdig afzegt of structureel te laat komt, zijn wij helaas genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen; hiervoor hanteren wij de KNMT-richtlijnen.
 • Indien u ons voor een spoedgeval belt, dan plannen we nog dezelfde werkdag een afspraak in. Hoewel we in onze dagelijkse planning hiervoor ruimte reserveren, vragen wij uw begrip indien er onverhoopt toch een wachttijd ontstaat. Indien mogelijk, raden wij u daarom aan om bij pijnklachten voor 10.00 uur in de ochtend te bellen. Ook kan het gebeuren dat wij voorrang moeten verlenen aan spoedgevallen, waardoor uw afspraak wellicht iets later zal zijn dan gepland.
 • U kunt bij ons geen contante betalingen doen. Indien u de rekening op de praktijk wenst te betalen kan dit uitsluitend met uw pinpas. U kunt er ook voor kiezen om een nota achteraf te ontvangen. Wij werken hiervoor met het factureringsbedrijf Informedics. Zie de betalingsvoorwaarden. Via de website van Informedics kunt u uw nota's ook online betalen of inzien. Voor vragen over uw nota kunt u contact opnemen met Informedics op het telefoonnummer: 036 - 20 31 900 (gebruikelijke belkosten).
 • Roken (of E-smoking) is niet toegestaan in de praktijk of het trappenhuis
 • Let op uw eigendommen. Tandheelkundig Centrum de Leyens is niet aansprakelijk voor schade, diefstal of verlies van uw eigendommen.
 • U ontvangt altijd twee dagen voor uw afspraak een herinnering per e-mail. Mocht deze e-mail onverhoopt niet zijn verstuurd, betekent dit niet dat uw afspraak is te komen vervallen. Hierover krijgt u apart bericht.
 • Zorg ervoor dat uw gegevens up-to-date zijn. Geef ook voor de behandeling door aan uw tandarts als er iets aan uw gezondheid is veranderd of als u nieuwe medicijnen slikt.
 • Adreswijzigingen kunnen uitsluitend per email worden gewijzigd. Uw adres is pas aangepast in ons systeem als u hiervoor een bevestiging heeft ontvangen van ons.
 • Er is bij ons pas sprake van een behandelovereenkomst nadat uw intake afspraak heeft plaatsgevonden en zowel u als de tandarts besluiten om een behandelovereenkomst aan te gaan. Wij gaan graag langdurige behandelovereenkomst met onze patienten aan. Dit kan alleen op wederzijdse goedkeuring.
Terug

Adres

Tandheelkundig Centrum de Leyens
Kaagkade 57-A
2725 AA Zoetermeer
Routebeschrijving

Afspraak maken

Telefoon:079-3413939

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag tussen
08:00-12:30,
13:30-16:30.