Huisregels

Wij verzoeken u vriendelijk om de huisregels door te nemen, dit zodat misverstanden kunnen worden voorkomen en wij u de beste zorg en service kunnen bieden. Indien u zich inschrijft bij ons in de praktijk, gaat u akkoord met onze huisregels.

 • Informatie over vergoedingen vindt u bij uw zorgverzekeraar, het vergelijken van verzekeringen en andere nuttige of belangrijke informatie vindt u op allesoverhetgebit.nl.
 • Het kan gebeuren dat u een afspraak moet afzeggen. - Voor afspraken korter dan 30 minuten kunt u minimaal 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Voor afspraken langer dan 30 minuten geldt dat u minimaal 48 uur van te voren kosteloos kunt annuleren. U dient dit telefonisch door te geven. Hiervoor geldt een uitzondering voor uw afspraak op maandag, als u deze wilt annuleren mag dit nog op zondag tot 24 uur voor de afspraak via de mail of what's app.
 • Uw tandarts en zijn assistent werken op afspraak en reserveren tijd voor u. Indien u uw afspraak niet tijdig afzegt of structureel te laat komt, zijn wij helaas genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen; hiervoor hanteren wij de KNMT-richtlijnen.
 • Indien u ons voor een spoedgeval belt, dan plannen we nog dezelfde werkdag een afspraak in. Hoewel we in onze dagelijkse planning hiervoor ruimte reserveren, vragen wij uw begrip indien er onverhoopt toch een wachttijd ontstaat. Indien mogelijk, raden wij u daarom aan om bij pijnklachten voor 10.00 uur in de ochtend te bellen. Ook kan het gebeuren dat wij voorrang moeten verlenen aan andere spoedgevallen, ernst bepaald voorrang, waardoor uw afspraak wellicht iets later zal zijn dan gepland.
 • U kunt bij ons geen contante betalingen doen. Indien u de rekening op de praktijk wenst te betalen kan dit uitsluitend met uw pinpas. U kunt er ook voor kiezen om een nota achteraf te ontvangen. Wij declareren voor u bij uw verzekering en u krijgt van ons de eventuele restnota per mail of post. Wij hanteren  hiervoor de KNMT betalingsvoorwaarden. Mogelijk moet u voor (dure) behandeling een aanbetaling vooraf doen. Uw behandelaar zal dit met u bespreken.
 • Roken (of E-smoking) is niet toegestaan in de praktijk of het trappenhuis.
 • Let op uw eigendommen. Tandheelkundig Centrum de Leyens is niet aansprakelijk voor schade, diefstal of verlies van uw eigendommen.
 • U ontvangt altijd twee dagen voor uw afspraak een herinnering per e-mail. Mocht deze e-mail onverhoopt niet zijn verstuurd, betekent dit niet dat uw afspraak is te komen vervallen. Hierover krijgt u apart bericht.
 • Zorg ervoor dat uw gegevens up-to-date zijn. Geef ook voor de behandeling door aan uw tandarts als er iets aan uw gezondheid is veranderd of als u nieuwe medicijnen slikt.
 • Adreswijzigingen kunnen uitsluitend per email worden gewijzigd. Uw adres is pas aangepast in ons systeem als u hiervoor een bevestiging heeft ontvangen van ons.
 • Indien u een koortslip heeft, dient de afspraak te worden geannuleerd. Ook bij aanwezigheid van gordelroos of luizen dient u uw afspraak te annuleren.
 • Er is bij ons pas sprake van een behandelovereenkomst nadat uw intake afspraak heeft plaatsgevonden en zowel u als de tandarts besluiten om een behandelovereenkomst aan te gaan door middel van een vervolgafspraak. Wij gaan graag langdurige behandelovereenkomst met onze patiënten aan. Dit kan alleen op wederzijdse goedkeuring.
Terug

Adres

Tandheelkundig Centrum de Leyens
Kaagkade 57
2725 AA Zoetermeer
Routebeschrijving

Afspraak maken

Telefoon:079-3413939

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag tussen
08:00-12:30,
13:30-16:30.