Inschrijven

Zoekt u een tandarts in Zoetermeer? Nieuwe patiënten zijn bij ons van harte welkom. U kunt zich inschrijven via het online inschrijfformulier of telefonisch via het nummer: 079-3413939.

Wij verzoeken u om de gezondheidsvragenlijst in te vullen en deze mee te nemen naar uw eerste afspraak. U kunt de gezondheidsvragenlijst ook e-mailen naar inschrijven@thcdeleyens.nl onder vermelding van uw naam en geboortedatum.

Tevens willen wij u vragen onze huisregels goed door te nemen.

Patiëntendossier

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn hebben wij uw patiëntendossier nodig. Deze kunt u opvragen bij uw voormalige tandarts. Bevat dit dossier nog recente digitale röntgenfoto’s (max. 1 jaar oud)? Deze foto’s kunnen bij uw eerste afspraak al gebruikt worden. Het patiëntendossier kunt u meenemen naar uw intakegesprek of digitaal opsturen naar ons e-mailadres: inschrijven@thcdeleyens.nl, onder vermelding van uw naam en geboortedatum.

Overstapservice Tandheelkundig Centrum de Leyens

Om het inschrijven te vergemakkelijken, kunt ook gebruik maken van onze overstapservice. Hiervoor dient u het overstapformulier, voorafgaand aan uw eerste afspraak, getekend te e-mailen naar inschrijven@thcdeleyens.nl. Wij zorgen er dan voor dat uw patiëntendossier wordt opgevraagd.

Na uw inschrijving wordt met u een intakegesprek ingepland. Tijdens deze intake worden een aantal zaken met u doorgenomen. Lees hier verder wat u kunt verwachten van uw eerste afspraak.

Behandelovereenkomst

Er is bij ons pas sprake van een behandelovereenkomst nadat uw intake afspraak heeft plaatsgevonden en zowel u als de tandarts besluiten om een behandelovereenkomst aan te gaan doormidel van een vervolgafspraak. Wij gaan graag langdurige behandelovereenkomst met onze patiënten aan. Dit kan daarom het beste met wederzijdse vertrouwen en goedkeuring. Wij hopen u te mogen ontvangen als nieuwe patiënt.

Indien u zich inschrijft als patiënt, gaat u akkoord met onze huisregels.

Inschijvingsformulier


  We wijzen u op ons privacybeleid

  Tandheelkundig Centrum de Leyens
  Kaagkade 57
  2725 AA Zoetermeer

  Telefoon: 079 – 341 3939
  Whatsapp: 06 121 577 10
  E-mail: info@thcdeleyens.nl