Missie en visie

Missie

De patiënten de beste zorg bieden met nadruk op professionaliteit, service en klantvriendelijkheid.

Visie

Tandheelkundig Centrum de Leyens in Zoetermeer is een servicegerichte tandartspraktijk, waarin wordt gewerkt met de nieuwste technieken en inzichten. Ook op het gebied van mondzorg wordt verder gekeken dan alleen het gebit. De hele mond staat centraal. De patiënt wordt behandeld als een belangrijke klant en aan de wensen en behoeften van de patiënt wordt veel aandacht geschonken. Dit houdt in dat het Tandheelkundig Centrum de Leyens werkt volgens de laatste technieken, WIP (werkgroep infectie preventie) richtlijnen en medische inzichten. De mondzorgprofessionals zijn up-to-date bijgeschoold en al het overige personeel is bekwaam en opgeleid. De patiënt wordt met respect behandeld en krijgt het gevoel dat hij/zij niet alleen maar een nummertje is. Tandheelkundig Centrum de Leyens biedt nazorg en de wensen en behoeften worden in kaart gebracht om hier op in te kunnen spelen.

Tegenwoordig staat de klant overal centraal. Zo is dat niet anders in een zorginstelling. Als patiënt bent u voor ons ook klant. U dient de juiste zorg te krijgen die u nodig heeft, maar wij willen ook dat u onze zorgverlening als prettig en patiëntvriendelijk ervaart.

Een tandartspraktijk waar u als patiënt trots op kunt zijn, dat is waar wij naar streven. Om dit te kunnen bereiken zetten wij patiënttevredenheidsonderzoeken in om uw wensen en behoefte in kaart te kunnen brengen, zodat wij hierop kunnen inspelen.

Naast patiënttevredenheid is ook kwaliteit van groot belang. Wij werken volgens de nieuwste technieken, richtlijnen en gebruiken alleen kwaliteitsproducten.

Uw (mond)gezondheid is voor ons van belang. Wij geloven erin dat een gezond lichaam bijdraagt aan een gezond gebit en andersom.

Tandheelkundig Centrum de Leyens
Kaagkade 57
2725 AA Zoetermeer

Telefoon: 079 – 341 3939
Whatsapp: 06 121 577 10
E-mail: info@thcdeleyens.nl