Orthodontie

Nieuwste generatie onzichtbare beugels

We kennen ze allemaal, de ouderwetse slotjesbeugel. Meestal kreeg je die op de basisschool en stond u op alle foto’s met ijzeren tanden. De meeste volwassenen laten zich tegenhouden om een beugel te nemen, omdat deze vaak geassocieerd worden met de jeugd. De drempel voor een slotjes beugel is vaak te hoog voor volwassenen.

Nu is er een compleet nieuwe generatie beugels op de markt verkrijgbaar. De zogeheten onzichtbare beugel. Deze onzichtbare beugel verplaatst stap voor stap uw tanden tot ze in de gewenste stand staan.

Behandeling met de Invisalign

  1. Uw tandarts neemt afdrukken van uw huidige situatie.
  2. Deze worden opgestuurd als vooronderzoek naar een technisch lab, die uw tanden 3D inscant en het perfecte eindresultaat ontwerpt op de computer.
  3. De stappen om de juiste stand van uw gebit te bereiken in een bepaalde tijd worden bepaald. U krijgt voor uw op maat te maken beugel een begroting.
  4. Na uw akkoord worden van de afdrukken plastic malletjes gemaakt.
  5. Uw eigen op maat gemaakte onzichtbare beugel is dan klaar voor gebruik.
  6. Elke maand krijgt u van uw tandarts een verschillend malletje mee dat u 22 uur per dag inhoudt. Tijdens het drinken, eten of uitgaan kunt u hem gerust uitlaten.
  7. Nadat u alle malletjes hebt gebruikt, worden de tanden in die stand gespalkt om te voorkomen dat ze in de toekomst terug zullen draaien naar hun oude stand.

Alle voordelen op een rijtje

  • De beugel is representatief
  • U kunt het uitdoen om te eten, drinken of tijdens een belangrijke afspraak
  • Uw gebit is makkelijker schoon te houden

Bekijk hier het informatie filmpje

Prijzen Orthodontie

*Eerste intake kost  € 22.21, hier wordt u alles uitgelegd over de beugel en kunt u aan de hand daarvan beslissen of u het vooronderzoek wil laten uitvoeren.

Het is mogelijk dat u tweewekelijks op controle moet komen, echter wordt er maar 1 keer per maand consult kosten berekend. Bij aanvang van de behandeling dient u de techniekkosten te betalen.

Terug

Adres

Tandheelkundig Centrum de Leyens
Kaagkade 57-A
2725 AA Zoetermeer
Routebeschrijving

Afspraak maken

Telefoon:079-3413939
WhatsApp:06-12157710
E-mailadres:info@thcdeleyens.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag tussen
08:00-12:30,
13:30-16:30.