Tandartspraktijk

Tandheelkundig Centrum de Leyens is een betrokken praktijk die veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht voor haar patiënten. Onze focus ligt op het creëren van een ontspannen en vriendelijke sfeer, zodat het bezoek aan de tandarts en mondhygiënist zo comfortabel mogelijk is.

Meer over ons

Impressie van onze praktijk.

Het tandheelkundig team

Het team van onze praktijk bestaat uit dertien tandheelkundig specialisten, waaronder diverse tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistentes en een klinisch prothesetechnicus. De tandartsen van onze praktijk hebben veel ervaring in de esthetische tandheelkunde, endodontologie, kindertandheelkunde, parodontologie, implantologie en in het behandelen van angstige patiënten.

Maak kennis met ons team

Virtuele tour door de praktijk

Neem alvast een kijkje in onze praktijk en loop er virtueel doorheen met onderstaande tour.

 

Missie en visie

Het is onze missie om patiënten de beste mondzorg te bieden waarbij professionaliteit, service en klantvriendelijkheid centraal staan. Door middel van de nieuwste tandheelkundige technieken, richtlijnen en medische inzichten stellen we de wensen en behoeften van de patiënt centraal. We kijken verder dan het gebit, want we geloven dat een gezond lichaam bijdraagt aan een gezond gebit en andersom.

Lees meer

Contact en locatie

Onze gemoedelijke en huiselijk ingerichte tandartspraktijk is voorzien van alle gemakken en benodigde faciliteiten. U kunt terecht voor reguliere tandheelkunde en specialistische tandheelkunde, zoals kindertandheelkunde en angstbehandelingen. We zijn elke werkdag tussen 09:00 en 12:30 uur en tussen 15:00 en 16:00 uur telefonisch bereikbaar.

Adresgegevens

Tandheelkundig Centrum de Leyens
Kaagkade 57-A
2725 AA Zoetermeer
Telefoonummer: 079 341 3939
WhatsApp: 06 121 577 10
E-mail: info@thcdeleyens.nl

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
08.00 – 12.30 uur
13.30 – 16.30 uur
Vrijdag
08:00 – 15:00 uur

Telefonische bereikbaarheid

Maandag t/m donderdag:
09.00 – 12.30 uur
13.30 – 16.00 uur
Op Vrijdag van 9.00 – 15.00

Bereikbaarheid

Onze praktijk is gelegen in de wijk de Leyens in Zoetermeer en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Openbaar vervoer

Vanaf Station Zoetermeer stapt u op HTM Tram 3 richting Zoetermeer Centrum-West. Bij Tramhalte De Leyens stapt u uit. Vanaf deze halte is het circa vier minuten lopen naar onze praktijk. De totale reisduur vanaf Station Zoetermeer bedraagt ruim twintig minuten. Raadpleeg een OV-routeplanner voor de actuele reistijden.

Auto of fiets

De praktijk ligt in de woonwijk achter het LangeLand Ziekenhuis en het Alfrink College Zoetermeer. Gezondheidscentrum de Leyens en Apotheek de Leyens zijn gevestigd in de straat tegenover onze praktijk. Gebruik de routeplanner om uw route te berekenen. Er is voldoende parkeergelegenheid naast het gebouw.

Contactformulier

  We wijzen u op onze Privacy- en cookieverklaring.

  Tandheelkundig Centrum de Leyens
  Kaagkade 57
  2725 AA Zoetermeer

  Telefoon: 079 – 341 3939
  Whatsapp: 06 121 577 10
  E-mail: info@thcdeleyens.nl