Samer Al-Aidi Tandarts voor complexe wortelkanaalbehandelingen

Ik ben Samer Al-Aidi, tandarts - voor complexe wortelkanaalbehandelingen, mijn patiënten beschrijven mij als een zeer vriendelijke behandelaar met gevoel voor humor. Deze humor komt goed van pas om de ijs te breken en de behandeling luchtig te houden. Voor mij en mijn assistente staat de patiënt centraal, dit houdt in dat wij geen vraag onbeantwoord laten en u rustig uit leggen wat u kunt verwachten tijdens de behandeling.

Na mijn opleiding tot tandarts heb ik bij de Universiteit ACTA te Amsterdam diverse specialistische cursussen gevolgd en mijn affiniteit met dit vakgebied weten vergroten. Door verschillende mentorschappen in diverse verwijspraktijken heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan. Naast deze specialistische cursussen beschik ik ook over de diploma "CBCT in de Endodontologie" waardoor ik 3D röntgenopnamen kan bekijken en beoordelen. Door lid te zijn van de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie (NVvE) en het bijwonen van congressen houd ik mijn kennis up to date en ben ik bekend met de meest recente ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Bij Tandheelkundig Centrum de Leyens kunt ook terecht voor een complexe wortelkanaalbehandeling indien u geen patiënt van ons bent. Heeft u een verwijsbrief voor de endodontoloog van uw tandarts? Dan kunt u bij ons een afspraak maken voor intake en behandeling,

Mocht u zich naar aanleiding van uw verwijzing bij ons willen inschrijven als patiënt dan hanteren wij een wachttijd van 2jr, dit doen wij uit collegialiteit.

De gebruikte codes en bijbehorende kosten voor een intakegesprek kunnen zijn:

E02  43,21 euro

X10 x 2  34,56 euro

De kosten voor een intake zijn dus maximaal 77,77 euro, en worden verrekend bij eventuele aanvang van de behandeling.

Vraag consult aan

Terug