Stage bij Tandheelkundig Centrum de Leyens

Wil jij stage lopen bij de leukste en gezelligste tandartspraktijk van Zoetermeer? Volg jij de MBO niveau 4 opleiding en ben je 1ste, 2e of 3e jaars student, dan kan jij bij ons stage lopen!

Tandheelkundig Centrum de Leyens is sinds maart 2014 geopend en groeit nog steeds. Vacatures zijn daarom regelmatig te vinden op onze website. Zijn er geen vacatures op dit moment? Schroom dan niet om een open sollicitatie te sturen.

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit 12 collega’s, waaronder drie tandartsen. Elke dag is de samenstelling van ons team anders, want niet iedereen werkt elke dag. Er zijn 5 behandelkamers operationeel en er lopen ook stagiaires mee. Het is dan erg gezellig! Tijdens de pauze lunchen we gezamenlijk. En kletsen we even gezellig bij.. We praten over van alles en nog wat, je moet dus wel tegen drukte kunnen!

Wat bieden wij?

 • Een erkend leerbedrijf
 • Een goede werksfeer (lachen, gieren, brullen en toch hard werken)
 • Een fantastisch leuk T.E.A.M.
 • Moderne en hygiënische werkomgeving
 • Gezamenlijke lunch
 • Samen uit, samen thuis mentaliteit
 • Een praktijkbegeleider die je graag iets bijleert

Wat vragen wij?

 • Je houdt van lachen en hard werken
 • Je bent behulpzaam en denkt aan je collega’s
 • Je wilt graag werken bij onze tandartspraktijk
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je wilt graag met plezier naar je stage en hebt hart voor de zaak
 • Je bent sociaal, communicatief vaardig en staat sterk in je schoenen
 • Je houdt van je vak en wilt je blijven ontwikkelen

Ervaring van onze stagiaires

Ben je benieuwd hoe is het om stage te lopen bij Tandheelkundig Centrum de Leyens? Lees hieronder de ervaringen van eerdere stagiaires bij onze tandartspraktijk.

Anne Mol –

2e jaars stagiaire: “Er hangt een gezellige sfeer bij Tandheelkundig Centrum de Leyens. Vanaf dag 1 word ik betrokken bij het team. Er is een mok met mijn naam erop gemaakt, er hangt een foto van mij in de wachtkamer, mijn naam staat op de verjaardagskalender en ik word gevraagd om bij vergaderingen en teamuitjes aanwezig te zijn. Ik vind het een erg leuk, gezellig en professioneel team. Iedereen kan het goed met elkaar vinden en zo nu en dan is er ruimte voor een grapje!”

Lees meer over de stage-ervaringen van Anne Mol.

Maryam – 

Ik ben super blij met mijn keuze om mijn 3e jaar stage in Tandheelkundig centrum De Leyens te lopen. Iedereen kan goed met elkaar opschieten en de sfeer is heel gezellig. Ik heb persoonlijk veel meer in deze praktijk geleerd dan in de andere praktijken waar ik stage heb gelopen. Dit komt omdat de uitleg veel dieper is en omdat ik ook huiswerk kreeg. Tandarts Fabio heeft mij veel uitleg gegeven en vragen gesteld over bepaalde stappen in een behandelprotocol, en Tandarts Vicky heeft mij bepaalde stappen zelf laten uitvoeren waardoor ik het ook snel onder de knie heb gekregen. De tandartsen en tandartsassistenten hebben mij goed begeleid waardoor ik al mijn leerdoelen heb kunnen bereiken, en ik heb al meerdere studenten aangeraden om hun stage in Tandheelkundig Centrum de Leyens te lopen!!

Mina – 

1 februari mijn allereerste stage dag. Ik vond het spannend, maar ik was er klaar voor. Vanuit mijn netwerk hoorde ik al positieve berichten over de praktijk en over de stagebegeleiding. Ik kan zeggen dat dit zeker zo is! Mijn stagetijd is heel snel voorbij gevlogen. Ik liep 2 dagen stage, maandag en dinsdag. Meestal was ik gekoppeld aan de tandarts (Fabio). Tandarts Fabio steekt veel tijd in om werknemers en stagiaires uitleg te geven over stappen in een behandelprotocollen. Ik heb heel veel geleerd, de begeleiding was top en alle collega’s waren bereid om mij te helpen als ik vragen had. De sfeer was goed en de werkzaamheden waren geprotocolleerd. Ik vond dit fijn, zeker gezien de COVID was de angst er om het te krijgen. De praktijk heeft alle maatregelen getroffen die nodig en mij als stagiaire beschermd.

Ik wil de praktijk bedanken voor de leuke, leerzame en mooie tijd. Ik zou iedereen aanbevelen hier stage te lopen en als patiënt zich in te schrijven!

Stage lopen bij onze tandartspraktijk

Ben je enthousiast geworden? Stuur je motivatie en CV naar praktijk@thcdeleyens.nl t.a.v. Yolanda Romswinckel

Schrijf daarin waarom je graag bij Tandheelkundig Centrum de Leyens in Zoetermeer wilt stage lopen.

Tandheelkundig Centrum de Leyens
Kaagkade 57
2725 AA Zoetermeer

Telefoon: 079 – 341 3939
Whatsapp: 06 121 577 10
E-mail: info@thcdeleyens.nl